INGREDIENSER

250 g rørsukker (ca. 3 dl)

250 g blødt usaltet Lurpak®

4 store æg

250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)

2½ spsk kakao

1½ tsk bagepulver

¼ tsk fint salt

1 spsk rød madfarve

Glasur:

250 g flødeost, fx Buko naturel

600 g flormelis

100 g blødt usaltet Lurpak®

______________________________________________________

RED VELVET KAGE

OPSKRIFT MED LURPAK

Red velvet kage med flødeostglasur.

Pisk sukker og Lurpak® lyst og luftigt. Tilsæt

æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert. Sigt

mel, kakao, bagepulver og salt og vend det i

æggeblandingen. Rør frugtfarve i. Fordel dejen i 3

smurte og evt. bagepapirsbeklædte aflange

bageforme (ca. 20 cm lange). Bag dem ca. 25 min.

ved 175°. Lad dem afkøle let på en bagerist og vend

dem ud og lad dem køle helt af.

Glasur: Pisk Lurpak® og flormelis forsigtigt sammen.

Pisk flødeosten heri til blandingen er let og cremet.

Stil den tildækket i køleskabet indtil brug.

Ved sammenlægning: Fordel glasur på to af bundene

og læg dem alle tre på et fad. Fordel resten af

glasuren på hele kagen – husk at smøre den godt

ned af siderne. Pynt med hvad du lige lyster.