Du kan se mere om 2.4Mr / Mini12 sejllads i Hvidovre Sejlklub - Klik her eller Wiki klik her

Båden kan sejles af både nye som rutinerede sejlere. Jeg begyndte at sejle mini12 i sæsonen 2014, efter jeg fik en prøvetur i en af Hvidovre Sejlklubs mini 12ere sidste år. Prøveturen gjorde bare at sådan en måtte jeg bare have.
Jeg har brugt hele vinteren 2013-14 til at forsøge at finde et eksemplar - uden held.
En dag jeg så gik med hunden i Dragør havn talte jeg med havnefogeden og spurgte i samme anledning om han vidste om der var nogen til salg. Det viste sig at der ikke sejler mini 12ere i Dragør, men havnefogeden havde set der stod en i Kastrup. Jeg tog bilen forbi Kastrup - fandt en mini 12 på pladsen og så var det jo bare at finde havnefogeden for at høre om han vidste hvem der ejede den og om den var til salg. Dette satte mig i forbindelse med ejeren, men båden var ikke til salg, men han havde da 6 andre stående i sin indkørsel som jeg var velkommen til at komme og kigge på da han skulle have tyndet lidt ud i bestanden. På denne måde fandt jeg min første mini12.

Jeg sejler i dag Norlin mini 12. 

Mini 12eren betegnes som en yderst sikker båd som i dag også benyttes af handicappede. Båden styres enten med hænderne eller fødderne, mens tovværket betjenes med hænderne. Båden deltager som selvstændig klasse i VM og OL.

Bådes sejles af en person - se skitse nedenfor.